Pura Vida Interior op de kunstbeurs Kunst en Living in Hilversum van 9-11 maart 2012

Na een intrigerende reis langs onze kunstenaars in Zuid-Amerika organiseert Pura Vida Interior de komende periode een aantal tentoonstellingen om de nieuwe collectie te presenteren. Van 9 tot en met 11 maart nemen we met een grote stand deel aan de kunstbeurs Kunst en Living in de Dudok Arena in Hilversum. We laten hier alvast een leuke preview zien van het werk van Santiago Gutierrez en deze beurs geldt als opmaat voor onze grote overzichtstentoonstelling van het keramiek uit Gran Nicoya van 1 mei tot en met 30 juli op een heel bijzondere locatie (we laten dit nog even een verrassing zijn).

Mocht u ons willen bezoeken in Hilversum, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. De beurs is geopend vrijdag 9 maart van 17.00-22.00 uur, zaterdag 10 en zondag 11 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Het adres is Dudok Arena 303 in Hilversum. U kunt gratis kaarten aanvragen via onze email: info@pura-vida-interior.com


Posted in Uncategorized
Leave a Reply

Leave a Reply