Koningin Beatrix bezoekt expositie LIFE van Pura Vida Interior en Frans Lanting

Op dinsdagmorgen 8 mei heeft koningin Beatrix met veel plezier onze expositie bezocht en ook met enthousiasme kennisgemaakt met onze collectie keramiek.

De expositie LIFE is een unieke combinatie van fotografie en keramiek. Het ontstaan van materie en leven en de evolutie tot nu toe wordt verteld aan de hand van de fascinerende foto’s van Frans Lanting en de objecten van onze kunstenaars. Er zijn spectaculaire nieuwe objecten te bewonderen van Gregorio Bracamonte, José Ortiz, Miguel Maldonado, Santiago Gutierrez en Mario Salazar. Heel bijzonder is onze nieuwe collectie van de Choroteken, een Indiaans volk in Midden-Amerika. Hun collectie is in diverse musea te zien en wordt in Nederland op het ss Rotterdam voor de eerste keer ten toon gesteld.

José Ortiz is momenteel voor deze expositie ook in Nederland en de liefhebbers van zijn werk zijn welkom om hem te ontmoeten.

Tot en met 31 juli 2012 kunt u dagelijks de expositie gratis bezoeken op het ss Rotterdam (3e Katendrechtsehoofd 25 te Rotterdam-Katendrecht). Alleen al een bezoek op “ons” cruiseschip is zeer de moeite waard. We zijn dagelijks aanwezig, maar als u ons wilt spreken of verkoopinformatie nodig heeft, kunt u altijd mailen.

CLICK TO WATCH VIDEO RTL BOULEVARD 08-05-12: Queen Beatrix visits exposition LIFE Frans Lanting, WNF, Pura Vida Interior and ss Rotterdam

Posted in Uncategorized
Leave a Reply

Leave a Reply