Pura Vida Interior op de Art and Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch (AFSH) van 6 t/m 13 april

Van zondag 6 april tot en met zondag 13 april 2014 vindt de 48e editie van de Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch (kortweg AFSH genoemd) plaats in het Autotron Rosmalen. Ruim 70 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun collectie. Het aanbod is heel divers en de kwaliteit hoog. Pura Vida Interior zal op deze beurs op stand 7 recent werk van Gregorio Bracamonte, Miguel Maldonado, José Ortiz en Santiago Gutierrez tentoonstellen. Geïnteresseerden zijn dagelijks van harte welkom van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag 10 april van 11.00 tot 21.00 en zondag 13 april van 11.00 tot 18.00 uur. Speciaal voor de gasten die met het opanbaar vervoer willen komen, rijdt er een pendelbus tussen het centraal station van ‘s-Hertogenbosch en de beurs. Meer informatie kunt u vinden op de website van de beurs www.afsh.nl Een gratis entreekaart voor 2 personen kunt u aanvragen door een mail te sturen naar info@pura-vida-interior.com met vermelding van uw adres.

Leave a Reply

Leave a Reply