Deelname Pura Vida Interior aan de Kunst-, Antiek- en Designbeurs AFSH van 19 tot en met 26 april

LogoAFSH
Ook dit jaar neemt Pura Vida Interior deel aan alweer de 49e editie van de kunst-, antiek- en designbeurs AFSH in het autotron te Rosmalen. Het belooft een mooie editie te worden met veel kwaliteit en diversiteit. Speciale aandacht is er voor de 500e sterfdag volgend jaar van Jheronimus Bosch. Middels lezingen wordt vooruitgeblikt naar deze gebeurtenis.
Pura Vida Interior zal op de beurs nieuwe objecten tonen van Santigo Gutierrez en Gregorio Bracamonte. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de wesite www.afsh.nl. Een toegangskaart kunt u bij ons aanvragen door een mail te sturen naar info@pura-vida-interior.com . Graag tot ziens op deze beurs!

Leave a Reply

Leave a Reply