EXPOSITIE CHOROTEGA EN DE JAGUAR VAN GREGORIO BRACAMONTE VAN 6 APRIL TOT EN MET 27 MEI 2018

Op een unieke locatie in het hartje van Den Haag organiseert Pura Vida Interior samen met de galeries De Beeldenstorm en First Class Art een prachtige expositie met wereldkunst. Uit Midden-Amerika laten we een bijzondere collectie van de Chorotega, een vrij onbekend Indiaans volk met een enorme culturele en artistieke geschiedenis, en recent werk van Gregorio Bracamonte zien. Zowel het werk van de Chorotega als van Gregorio is al in diverse landen geexposeerd, maar dit is de eerste keer in Nederland, dat er zo’n uitgebreide overzichtstentoonstelling met vele unieke objecten te zien is.
Iedereen is welkom om het werk te ontdekken in de periode van 6 april tot en met 27 mei elke vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Adres:
Korte Vijverberg 2 (naast het Mauritshuis)
2513 AB Den Haag

Meer informatie over de Chorotega kunt u vinden op: http://www.pura-vida-interior.com/arte-de-chorotega/

Meer informatie over Gregorio Bracamonte kunt u vinden op: http://www.pura-vida-interior.com/gregorio-bracamonte-nicoya/


Leave a Reply

Leave a Reply