Contact en openingstijden

We are open every thusday untill sunday from 12 till 5 PM

Address:

Korte Vijverberg 2

2513 AB Den Haag (at the opposite of the Mauritshuis museum)

Daarnaast is de collectie van Pura Vida Interior op afspraak te bezichtigen in de galerie aan de Korte Vijverberg 2 in Den Haag (tegenover het Mauritshuis). Stuur ons een email of neem telefonisch contact op met Jos of Santiago.


info@pura-vida-interior.com

0031-(06)-12182614 (Jos Noordegraaf)

0031-(0)6-51129429 (Santiago Acosta Diaz)

Pura Vida Interior is een internationale galerie met kunst van kunstenaars uit bijna alle werelddelen. De galeriehouders, Jos Noordegraaf en Santiago Acosta Diaz, hebben in de Benelux bekendheid gekregen door de introductie van het bijzondere keramiek uit Gran Nicoya in Midden-Amerika onder andere van de internationaal vermaarde kunstenaars José Ortiz, Gregorio Bracamonte, Miguel Maldonado en Helio Gutierrez. Het keramiek van deze keramisten is van een ongekende kwaliteit, zowel in vorm als in thematiek. Bovendien zijn deze werken met een enorme precisie en aandacht gemaakt, dat het bijna niet voor te stellen is, dat hun werken nog op geheel traditionele wijze worden gemaakt. De liefde voor hun vak, de kunst en de eigen historie en traditie komen in al hun werken fraai tot uitdrukking. Deze pure benadering van de Kunst laat de toeschouwer fascineren en bijna wegdromen in een andere realiteit.

Niet alleen het keramiek uit Zuid-Amerika trekt bij vele bezoekers de aandacht, maar ook de schilderkunst van Fernando Ureña Rib (Dominicaanse Republiek), Walter Righetti (Argentinië, schilderijen en sieraden) en Ricardo Cruz (sieraden).
Hetzelfde geldt voor de Indiase kunstenaars, die in de Benelux door Pura Vida Interior vertegenwoordigd worden. De unieke, handgemaakte lampen van Ashok Bhadra, de schilderijen van Prasanta Mukherjee en de fotografie van Bijoy Chowdhury zijn slechts een kleine selectie en een bezichtiging meer dan waard.
Zowel onze internationale als nationale kunstenaars hebben met elkaar een grote liefde voor de puurheid van de Kunst gemeen.

Leave a Reply